На Сумщині відзначили переможців конкурсу «Лісівники плекають ліс»

15 травня 2019 року в Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддювідбулося нагородження переможців і призерів конкурсівдитячого малюнка та твору з теми «Лісівники плекають ліс», що проводилися у межах громадської акції Державного агентства лісових ресурсів України «Майбутнє лісу у твоїх руках».

Ці заходи є правонаступниками конкурсів дитячого малюнка та твору з теми «Людина та ліс», які проводилися на теренах області упродовж 13 років поспіль.

 

Цього року його учасниками стали близько п’яти тисяч учнів з 350 закладів освіти. На обласний етап конкурсів було представлено 159 робіт.

 

Згідно з рішенням журі зазначених конкурсів, переможцями визначено:

 

у конкурсі на кращий малюнок «Лісівники плекають ліс»:

 

І місце – Курилова Дар’я, вихованка комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю;

ІІ місце – Лагута Дар’я, вихованка Глухівського міського центру позашкільної освіти Глухівської міської ради;

ІІІ місце – Савела Юлія, учениця Клишківського навчально-виховного комплексу: загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад Шосткинської районної ради;

 

у конкурсі на кращий твір «Лісівники плекають ліс»:

 

І місце – Бирченко Вікторія, учениця Підліснівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Степанівської селищної ради Сумського району;

ІІ місце –Завгородня Анна, учениця Краснопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Краснопільської селищної ради;

ІІІ місце – Юрченко Марина, учениця Кролевецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 Кролевецької міської ради.

 

 

З перемогою учнів привітали директор Департаменту освіти і науки Сумської державної адміністрації Вікторія Гробова, заступник начальника Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Товстуха, директор комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Лариса Тихенко.

 

Діти нагороджені грамотами та цінними подарунками Сумської обласної організації профспілки працівників лісового господарства.

 

Організатори вітають переможців та бажають їм успіхів і натхнення у подальшій творчій діяльності і природоохоронній роботі!

 

 

 

 

 

 

 

 

Сумський обласний центр позашкільної освіти

та роботи з талановитою молоддю