Звернення Віктора Чигринця з нагоди Дня пам’яті та примирення і 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

9 травня Україна відзначає День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Це свято з кожним роком віддаляється від нас. Але ми ніколи не повинні забувати про ту неоціненну роль наших співвітчизників, яку вони вкарбували ціною свого життя в історію нашого народу. Доземний уклін і слова великої вдячності нашим ветеранам та вічна пам’ять тим, хто не повернувся з поля бою. Ми пишаємося вашим подвигом і передаємо пам’ять про нього своїм дітям і онукам.

Ця перемога нам ще раз нагадує про те, що добро, безсумнівно, перемагає зло, і що героїзм є в серці кожного. То ж нехай вона надихає тільки на добрі вчинки й любов до Батьківщини!

Сьогодні над країною знову висить меч агрессора. Поряд з іншими патріотами на захист нашої держави стали і лісівники. Ваш внесок у загальнодержавну справу неоціненний! Велика шана за мужність і героїзм тим, хто віддав своє життя за цілісність і незалежність нашої Держави.

У цей день хочеться побажати, в першу чергу, миру. Адже ніщо не коштує дорожче, ніж людські життя, сльози матерів та зламані долі.

Нехай у це велике свято буде мирно і спокійно на душі і в серці кожного, нехай будуть здорові і щасливі Ваші близькі. Бережіть мир і гармонію, цінуйте життя та свято шануйте подвиг свого народу!

З повагою, начальник Сумського ОУЛМГ

                                                                                   Віктор Чигринець