Звернення Володимира Бондаря з нагоди Дня пам’яті та примирення і 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Картинки по запросу картинка Звернення Володимира Бондаря з нагоди Дня пам'яті та примирення і 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Роль українців у перемозі Об’єднаних Націй у Другій світовій війні є непересічною та однією з головних.

Хочу висловити слова поваги всім борцям проти нацизму. Ми завжди пам’ятатимемо про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у 1939-1945 роки.

Низький уклін та щира подяка вам, дорогі ветерани, за право жити на своїй рідній Українській землі. Ви є прикладом сили духу, самовідданості та великої любові до Батьківщини. Вічна пам’ять Героям, які віддали своє життя за свободу та мир.

Сьогодні подвиг переможців гідно продовжують наші захисники, які відстоюють незалежність України на її східних рубежах від російського агресора. Серед них є багато лісівників, які мужньо захищали і захищають нашу державу.

Велика шана тим, хто залишився на полях бою. Ваш подвиг – безмірний, і вдячність наша з часом лише зростатиме!

Хочу побажати ветеранам Другої світової війни і сьогоднішнім нашим захисникам та їхнім сім’ям міцного здоров’я, щастя і благополуччя, любові та шани, ясного неба і віри у славне майбутнє України!

 

З повагою,

заступник Голови Держлісагентства                                     Володимир БОНДАР