Всеукраїнська науково-практична конференція «Відтворимо ліси разом»

На данном изображении может находиться: 4 человека, люди стоят, дерево, на улице и природа

 

14-15 березня на базі Національного екологічного-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України та Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів та природокористування України відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція « Відтворимо ліси разом».

 

Учасником цієї конференції за підтримки ДП «Тростянецьке лісове господарство» стала вчитель біології, керівник шкільного лісництва «Нескучанське» К.А. Солоха. На конференції було висвітлено ряд важливих питань, що стосувалися тенденцій розвитку лісового господарства та лісової освіти, відтворення лісів в Україні, інноваційних технологій одержання високоякісного садивного матеріалу деревних рослин в умовах in vitro та багато інших важливих питань. 

 

Керівники шкільних лісництв мали змогу обговорити питання участі учнівських лісництв у формуванні професійних інтересів. 15 березня на базі ННІ Лісового та садово-паркового господарства НУБіП України провідними науковцями лісової галузі були проведені майтер-класи кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції, кафедри таксації лісу та лісового менеджменту. Наприкінці конференції учасникам було вручено сертифікати директором інституту Лакидою П.І., що засвідчували участь у конференції.

На данном изображении может находиться: 10 человек, люди улыбаются, люди стоят

На данном изображении может находиться: 2 человека, люди улыбаются, люди стоят

На данном изображении может находиться: 1 человек, улыбается, стоит

На данном изображении может находиться: 1 человек, стоит и экран

На данном изображении может находиться: 2 человека, гостиная, экран и в помещении

На данном изображении может находиться: 1 человек, стоит

На данном изображении может находиться: 1 человек, стоит