У Сумському ОУЛМГ сформовано Громадську раду

При Сумському обласному управлінні лісового та мисливського господарства розпочала свою діяльність Громадська рада. У середу, 13 лютого, відбулись установчі збори по формуванню її персонального складу.

 

Нагадаємо, Громадська рада, яка діяла при Сумському ОУЛМГ у 2016-2018 роках, у зв’язку з закінченням строку повноважень припинила свою діяльність у листопаді минулого року. Після чого розпочалося формування нового її складу.

 

У зборах взяли участь 10 з 11 кандидатів, документи яких пройшли процедурний відбір. Серед них представники громадських організацій, мас-медіа та освітніх установ, що виховують майбутню лісівничу зміну.

 

На засіданні був обраний керівний склад Ради. Головою Громадської ради одностайно визначили очільника цього ж громадського формування у 2016-2018 троках – голову Сумської обласної організації профспілки працівників лісового господарства Михайла Шпаковича. Заступником голови став головний редактор Сумської обласної щотижневої незалежної газети «Ярмарок» Володимир Петренко, а секретарем – провідний менеджер із зв’язків з громадськістю ДП «Краснопільське ЛГ» Вікторія Постова.

 

Новообраний склад Ради окреслив перспективи своєї діяльності та намітив план роботи на найближчий квартал. Планується провести експертизу діяльності підприємств управління за підсумками їх роботи у 2018 році та ознайомитись з практикою організації лісогосподарської діяльності у підприємствах північної частини регіону.

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба Сумського ОУЛМГ