На різдвяні свята представники адміністрації ДП «Тростянецьке лісове господарство» завітали до сім’ї загиблого в АТО воїна

Тростянецькі лісівники відвідали родину загиблого АТОвця

У Тростянецькому лісгоспі вшанували дружину загиблого учасника АТО Миколи Давидова – Світлану.

 

«До Новорічних та Різдвяних свят, До Дня працівника лісу лісгосп завжди вітає родину Давидових на рівні з усіма працівниками. Ми завжди в курсі їх життєвих проблем, якщо такі виникають, допомагаємо надаємо допомогу твердим паливом т.ін.», – говорить голова профкому Тростянецького лісгоспу Світлана Головченко.

 

Днями, Світлана Головченко відвідала родину Давидових та передала їм Новорічні й Різдвяні вітання від адміністрації та колективу підприємства.

 

 

 

Нагадаємо, Микола Давидов працював вальником лісу Нескучанського лісництва Тростянецького лісгоспу. 1 липня 2015 року він загинув на Донеччині, виконуючи свій громадянський обов’язок. Йому було 40…

 

Вдома на нього чекали дружина та дві доньки, Аліна та Катерина.

 

Нині, старша – Аліна здобуває юридичну освіту, вчиться на 4 курсі коледжу, менша – Катерина – цього річ закінчує 11 класів.

 

Ім’я Миколи Давидова назавжди вкарбувалося у пам’яті колег-лісівників.Кожного року під час урочистостей до Дня працівника лісу та на відкритті щорічних обласних змагань вальників лісу Миколу Давидова вшановують хвилиною мовчання.

 

 

Поховання Миколи Давидова

 

 

 

 

Учасник АТО Микола Давидов

 

 

За інформацією прес-служби ДП «Тростянецьке ЛГ»