У Сумських підприємствах проходить Всеукраїнський тиждень права

Картинки по запросу картинка Всеукраїнський тиждень права

Державні підприємства Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства долучилися до проведення Всеукраїнського тижня права.

Розпочався він у понеділок, 10 грудня, і триватиме до 14 грудня включно.

«Проведення тижня права на лісогосподарських підприємствах регламентоване відповідним наказом Державного агентства лісових ресурсів країни «Про затвердження плану заходів з проведення у 2018 році Всеукраїнського тижня права». У ході проведення Тижня на підприємствах області планується забезпечити інформування громадськості щодо обов’язків, передбачених лісовим законодавством для відвідувачів лісу, надати роз’яснення працівникам підприємств щодо застосування правових норм у різних життєвих ситуаціях, зокрема, соціально незахищених верств населення, учасників антитерористичної операції, членів їх сімей, внутрішньо переміщених осіб та постраждалих унаслідок зазначеної операції», – говорить координатор проведення заходів, головний спеціаліст-юрисконсульт управління Алла Сапунова.

За її словами, у лісгоспах будуть проведені правові години з колективами, тематичні зустрічі у навчальних закладах, здійснюватиметься інформування громадськості через ЗМІ тощо.

«Це має спрацювати на підвищення загального рівня правової культури та набуття громадянами необхідного рівня правових знань», – говорить Алла Сапунова.

Прес-служба Сумського ОУЛМГ