Сумська лісівнича профспілка в числі кращих профспілкових організацій області

«Сумська лісівнича профспілка в числі кращих профспілкових організацій області», – це зазначила голова Сумської обласної ради профспілок Тетяна Євдокимова у ході урочистостей, що відбулись у м. Суми з нагоди відзначення 70 річниці з дня утворення обласної Ради.

 

«Обласна рада профспілок сьогодні – це 15 обласних галузевих організацій із загальною кількістю 148 тисяч членів та 8 первинних профспілкових організацій, які не мають відповідних обласних органів», – повідомила Тетяна Євдокимова.

 

На урочистостях голова Сумської обласної організації профспілки працівників лісового господарства Михайло Шпакович – в числі чотирьох інших лідерів обласних профспілок – був відзначений найвищою профспілковою нагородою – Нагрудним знаком Федерації профспілок України. Нагороду вручив заступник голови Федерації профспілок України Євген Драп’ятий.

 

Зазначимо, головою Сумської обласної організації профспілки працівників лісового господарства Михайло Миколайович Шпакович обраний у 2010 році. На сьогодні обласна лісова профспілка налічує 3851 чоловік, з яких 1202 пенсіонери. Вона стоїть на сторожі соціального захисту працюючих, їх прав та інтересів. Велика робота проводиться профспілкою у питаннях оздоровлення працівників підприємств та їх сімей. Лише у поточному році оздоровлено 749 чоловік та витрачено на ці цілі близько 4,2 млн. грн.

 

За проведену роботу по забезпеченню потреб працівників у якісному оздоровленні і відпочинку дітей та за участь у Всеукраїнському огляді роботи профспілок і трудових колективів на кращу організацію оздоровлення і відпочинку дітей влітку 2018 року, президія Ради Федерації професійних спілок України відзначила Сумську обласну профспілку працівників лісового господарства у номінації «Батьківська турбота» та вручила голові обкому профспілки Почесну грамоту ФПУ.

 

Також Почесними грамотами Федерації профспілок України були відзначені голови первинних організацій лісогосподарських підприємств управління: ДП «Тростянецьке лісове господарство» Світлана Головченко, ДП «Охтирське лісове господарство» Надія Рябко та ДП «Сумське лісове господарство» Наталія Яременко.

 

 

Прес-служба Сумського ОУЛМГ