У період введення воєнного стану лісогосподарські підприємства Сумщини працюватимуть у звичному режимі, – Віктор Чигринець

У період введення воєнного стану лісогосподарські підприємства Сумщини працюватимуть у звичному режимі, – про це повідомив начальник Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства Віктор Чигринець.

Певні обмеження, які базуються на рішенні Ради національної безпеки та оборони в Сумській області, і будуть запроваджені на підприємствах, стосуються, здебільшого, організаційних питань.

Так, на період дії воєнного стану директорам державних підприємств управління необхідно постійно перебувати на зв’язку в зоні діяльності підприємства, а виїзд за межі області погоджувати з керівництвом управління. Також їм рекомендують утримуватись від взяття відпусток, а у непередбачуваних випадках – погоджувати відпустку з управлінням.

У вихідні та святкові дні встановлюється чергування відповідальних працівників по лісгоспах та, безпосередньо, по управлінню, це, за необхідно для забезпечення, у разі потреби, вчасного інформування.

Нагадаємо, вчора, 28 листопада, Рада оборони Сумської області прийняла рішення про заборону полювання у восьми прикордонних районах області: Білопільському, Велико-Писарівському, Глухівському, Краснопільському, Путивльському, Сумському, Середино-Будському та Япільському. А також носіння форменого одягу працівниками державної лісової охорони та державної єгерської служби за відсутності відповідного посвідчення на всій території області.

Прес-служба Сумського ОУЛМГ