У Сумському ОУЛМГ затвердили план роботи колегії управління на наступний рік

Сумські лісівники проаналізували виконання плану роботи колегії управління у поточному році та спланували її роботу на наступний рік. З цим питанням на черговому засіданні колегії управління виступив заступник начальника відділу бухгалтерського обліку та економіки Євген Фролов.

Він зазначив, що план роботи колегії управління у поточному році виконаний у повному обсязі. Всі питання, винесені на слухання, були розглянуті. Особливе місце у плані колегій відведено виїзним засіданням. Для обміну практичним досвідом у цьому році були визначені три підприємства Свеське, Глухівське, Тростянецьке та Охтирське.

Під час виїзних засідань зазначені лісгоспи відвідали керівники, начальники відділів та корпус директорів лісогосподарських підприємств управління.

«У Свеському лісгоспі під час такого виїзду ми запускали в дію модернізовану лінію цеху переробки деревини. В Охтирському лісгоспі побачили їх роботу по підготовці лісосік під посадку нового лісу за допомогою власноруч спорудженої машини для пониження пеньків та обладнання по випуску тріски технологічної. Тростянецький лісгосп продемонстрував відмінну культуру виробництва, комплекс робіт по догляду за культурами, тепличне господарство, нове устаткування для термічної обробки жолудів та переробки шишок. Кожен поділився кращим досвідом в організації виробничого процесу, і це є дуже позитивно», – зазначив начальник Сумського ОУЛМГ Віктор Чигринець.

На його думку, кожне з таких виїзних засідань – це стимул для підприємства, яке готує програму огляду, і наочна демонстрація впроваджених у виробництві новітніх технологій і механізмів.

Також він відзначив, як позитивну практику, активне залучення до роботи колегій керівництва місцевого та обласного рівнів. У відвіданих лісгоспах у роботі засідань брали активну участь керівники області, голови районних державних адміністрацій та рад, голови ОТГ та міст.

«Практика проведення виїзних засідань заслуговує на окрему оцінку і має право на життя у майбутньому», – наголосив у підсумку начальник управління.

У наступному році спланували відвідати для вивчення досвіду Середино-Будський, Краснопільський, Конотопський та Роменський лісгоспи.

Прес-служба Сумського ОУЛМГ