Віктор Чигринець привітав із десятиріччям кафедру садово-паркового та лісового господарства СНАУ

Днями, відсвяткувала свій перший маленький ювілей кафедра садово-паркового та лісового господарства Сумського національного аграрного університету. З цією пам’ятною датою привітав викладачів та студентів кафедри начальник Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства Віктор Чигринець.

 

«Сьогодні своє десятиріччя відзначає кафедра садово-паркового та лісового господарства університету. Це єдиний в області ВУЗ, який готує фахівців для нашої галузі. У стінах університету студенти отримують чудову теоретичну і практичну підготовку. Кожного року випускники шкіл обирають для майбутньої професії лісову галузь і звертаються до нас за направленням, а це говорить про те, що ми можемо розраховувати на кваліфіковані, енергійні кадри, які через певний час прийдуть працювати на наші підприємства», – сказав у своєму вітальному слові Віктор Чигринець.

 

Він зазначив, що на сьогодні у лісогосподарських підприємствах управління працює майже три тисячі фахівців. 24 % від усієї кількості працюючих мають повну вищу освіту, більшість з яких закінчила саме даний університет. Нині здобуває вищу освіту на заочній формі навчання 37 працівників підприємств управління, 27 з яких є студентами кафедри садово-паркового та лісового господарства СНАУ.

 

Насамкінець, з нагоди ювілейної дати начальник управління вручив Подяку та лісовий сувенір завідуючій кафедрою садово-паркового та лісового господарства Тетяні Іванівні Мельник, яка не лише тісно співпрацює з управлінням у профорієнтаційній діяльності, а і є активним громадським діячем – входить до складу Громадської ради при Сумському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

 

 

Прес-служба Сумського ОУЛМГ