Лісівники з різних куточків України відвідали Краснопільський та Тростянецький лісгоспи

Перебуваючи на Сумщині в рамках ХІІ Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв, представники обласних управлінь системи Держлісагентства України відвідали Краснопільське та Тростянецьке лісові господарства.

На Краснопільському підприємстві у супроводі головного лісничого лісгоспу Євгена Сороколіта та лісничого Велико-Бобрицького лісництва Ігоря Козловського гості побували у дендропарку й базовому лісовому розсаднику лісництва. У дендропарку лісничий провів для колег цікаву екскурсію. Після чого делегація вирушила до лісового масиву в урочище «Образ». Там гості мали змогу почути історію урочища, побувати у каплиці та хрестильні, збудованих сумськими лісівниками, помолитись Миколі чудотворцю та скуштувати кришталево-чистої образівської води. Настоятель Свято-Нікольської каплиці отець Роман відслужив молебень та окропив відвідувачів святою водою.

 

 

 

 

 

 

У Тростянецькому лісгоспі делегацію зустрічав директор підприємства Віктор Зубко. Тростянецьке підприємство є переможцем трудового суперництва І та ІІ кварталів цього року, відзначається високими економічними показниками та відмінною культурою виробництва. У цьому колеги з різних куточків України мали змогу пересвідчитись вочевидь. Вони відвідали центральну садибу лісгоспу, побували у офісі лісництв, котельному комплексі, розсаднику Нескучанського лісництва та рекреаційній ділянці «Лісовичок» Литовського лісництва.

 

 

 

 

Прес-служба Сумського ОУЛМГ