FSC п’ятниця

Любиш ліс – святкуй разом з нами!

 

Що таке FSC П’ятниця?

28 вересня 2018 співробітники офісів FSC по всьому світу, власники сертифікатів FSC, відповідальні компанії, освітні заклади та всі бажаючі, що розділяють нашу любов до лісу, проведуть в різних куточках планети різноманітні заходи, присвячені відповідальному ставленню до лісів та лісових ресурсів.

 

Мета акції

Підвищення обізнаності щодо відповідального управління лісами, як кращій альтернативі сталого використання лісовими ресурсами та збереження наших лісів. Поширення інформації щодо схеми сертифікації FSC в цьому процесі.

FSCП’ятниця– це чудова можливість інформування та поширення інформації як серед працівників, так і клієнтів та партнерів про цінність FSC та роль лісів в нашому повсякденному житті. Це шанс підвищити обізнаність та заохотити людей шукати продукти з логотипом FSC на полицях магазинів, роблячи відповідальний вибір на користь лісів.

 

ВАРІАНТИ УЧАСТІ

Якщо ваша компанія є утримувачем сертифікату FSC:

• Проведіть у вашій компанії спеціальний семінар/лекцію/презентацію про лісову сертифікацію. Чудовим продовження такого семінару може стати екологічна вікторина або екскурсія в ліс.

• Розкажіть вашим постачальникам та партнерам про FSC-сертифікацію.

• Поширте матеріали FSC -П’ятниці серед своїх співробітників та партнерів.

• Інформаційна підтримка, розмістіть логотип, банери, постери FSC-П’ятниці на вашому сайті або в соціальних мережах.

 

Ваша компанія/організація не є власником сертифікату FSC, але розділяє нашу любов до лісу:

• Проведіть для своїх співробітників захоплюючу лекцію, екскурсію, майстер-клас приурочений темі відповідального користування лісовими ресурсами.

• Допоможіть нам поширити інформацію про цю святі якомога ширше, використовуючи ресурси вашої компанії (сайт, соцмережі, розсилки).

• Поширте матеріали FSC -П’ятниці серед своїх співробітників та партнерів.

 

FSC УРОКИ

Запрошуємо педагогів та школярів приєднатися до святкування FSC- П’ятниці 2018.

Формування відповідального ставлення до природних ресурсів та зокрема до лісів, є актуальною темою для екологічної освіти.

Ми підготували навчальні уроки на тему відповідального лісоуправління та сталого користування лісовими ресурсами.

Завантаж уроки на нашому сайті, проведи вибраний урок в своїй школі та присилай нам фотографії і інформацію про проведений урок і ми обов’язково розмістимо цю інформацію в себе на сторінці Facebook.

В свою чергу ми надаємо роздаткові матеріали (закладки та наклейки для учнів).

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ