Сумські лісівники підбили підсумки трудового суперництва

Підсумкова у І кварталі колегія Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства визначила переможців трудового суперництва серед лісогосподарських підприємств області.

Цього разу вимпел переможця отримав Тростянецький лісгосп (директор Віктор Зубко).

Вручаючи вимпел переможця директору підприємства, начальник Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства Віктор Чигринець відзначив, що підприємство має найменший в області ступінь зносу техніки (36,8 %), що говорить про те, що технічні засоби на підприємстві максимально оновлені, відзначається відмінною культурою виробництва, має найвищі в області показники з продуктивності праці (122,4 тис. грн.), середньомісячної заробітної плати (17,6 тис. грн.), капітальних інвестицій (0,14 грн. з гривні реалізованої продукції) та сплати податкових платежів (774 грн. з кубометра заготовленої деревини). З 27 показників, представлених для визначення комплексної оцінки роботи підприємства , по 23 показниках лісгосп має найвищі бали.

Другу сходинку зайняв Свеський лісгосп (директор Олег Закусило). На третьому місці – Краснопільське лісове господарство (директор Віктор Мороз).

Прес-служба Сумського ОУЛМГ