На Сумщині обговорили попередні результати робіт з базового лісовпорядкування

У Сумському обласному управлінні лісового та мисливського господарства тривають роботи з базового лісовпорядкування лісового фонду. «Розпочалися польові лісовпорядні роботи в липні цього року і тривали впродовж трьох місяців. Роботи проведені силами трьох експедицій Виробничого об’єднання «Укрдержлісопрект»: Київської, Української та Комплексної. Всього до їх проведення було залучено понад 80 фахівців», – коментує заступник начальника Сумського ОУЛМГ Олександр Товстуха.

Днями на координаційно-технічній нараді, яка пройшла за участі всіх 12 лісогосподарських підприємств управління та представників експедицій під головуванням начальника Сумського ОУЛМГ Віктора Чигринця та головного інженера ВО «Укрдержліспроект» Ігоря Бокала, обговорили попередні результати проведених робіт.

Відкриваючи зібрання, Віктор Чигринець представив його учасників, регламентував хід проведення заходу та зробив загальну характеристику лісового фонду області.

Головний інженер ВО «Укрдержліспроект» Ігор Бокало зазначив, що польові лісовпорядні роботи виконані в повному обсязі згідно з доведеним наряд-завданням.

«Лісовпорядні роботи проведено відповідно до «Інструкції з впорядкування лісового фонду України. Вони виконані за І розрядом на площі 285,8 тис. га», – повідомив фахівець.

Свою оцінку про діяльність Сумських лісгоспів дали всі начальники експедицій та відповідальні за підприємства фахівці. Вони відзначили високий організаційний рівень проведених робіт та якість лісових насаджень у державному лісовому фонді області.

У підсумку головний інженер ВО «Укрдержліспроект» Ігор Бокало наголосив, що попередніми висновками проведених лісовпорядних робіт фахівці задоволені.

«Господарство ведеться на високому рівні, насадження збережені, середній запас на одному гектарі становить більш ніж 400 м3», – акцентував головний інженер.

Прес-служба Сумського ОУЛМГ