Ціни на ялинки новорічні (сосна звичайна, сосна кримська, ялина)  які вводяться в дію з  14.11.2017 року

Новорічні ялинки

Наближається улюблене свято як усіх дітлахів, так і дорослих — Новий рік. Для більшості дітей воно асоціюється з чудовою казкою.

Картинки по запросу картинка елочка новогодняя в лесу

Яке ж свято без зеленої красуні?

Ялинка – це обов’язковий атрибут новорічних та різдвяних свят, без якого просто неможливо уявити кожну оселю в ці дні. Всім здається, що ялинка повинна бути саме живою, щоб яскравіше передавати атмосферу свята.
Обирати новорічну красуню треба за простим принципом: подобається — беріть. Головне — наявність самоклейної стрічки з номером та серією і ви будете впевнені, що це дерево саме з нашого лісу.

Хтось обирає за густотою, а комусь чим зеленіша, тим краще. Сосна в приміщенні стоїть довго навіть просто в хрестовині. Бо багато хто намагається подовжити її життя за допомогою води чи піску. Справжню ялинку заніс у хату з морозу, і одразу відчуваєш аромат свята. Новорічна красуня до продажу росте мінімум 5 років. До речі, визначити її вік дуже просто за мотовками — місцями, звідки ростуть гілки. Порахувавши їх та додавши 2, стане відомо, скільки років дереву.

Реалізація новорічних ялинок буде проводитись в дворах лісництв нашого лісгоспу та на майстерських дільницях. Також буде організована виїздна передсвяткова торгівля ялинками.

Картинки по запросу картинка елка

Ціни на ялинки новорічні (сосна звичайна, сосна кримська, ялина) 

які вводяться в дію з  14.11.2017 року

 

Висота Од.вим. Ціна, грн.

(без ПДВ)

Кінцева ціна
до 1 м шт. 37,50 45,00
від 1м. до 2,0 м шт. 45,83 55-00
від 2,1 до 3,0 м. шт. 50,00 60-00

Ціни на ялинки від 3м. згідно договорів, у кожному випадку особисто.