Розпочався конкурс художньої творчості Тижня європейських лісів

Використайте свою уяву та художній талант, щоб намалювати малюнок або картину для ілюстрації Тижняєвропейських лісів на тему: «Ліс – наше спільне надбання». Конкурс відкрито для дітей та молоді у віці від 5 до 18років.

Картинки по запросу рисунок європейських лісів

Для участі приймаються малюнки чи картини створені у цифровому форматі, намальовані власноручно,живопис або малюнок ручкою, олівцем, кольоровою крейдою чи вугіллям, а також масляною, акриловою абоакварельною фарбою. Малюнки або картини мають бути відскановані або сфотографовані та прикріплені до заявок на участь в форматі JPEG. Заявки на участь можна знайти за наступним посиланням: http://www.fao.org/about/meetings/european-forest-week/art-contest/submission/en/.

У кожній віковій групі (від 5 до 8 років, від 9 до 12 років і від 13 до 18 років) буде відібраний один малюнок абоодна картина-призер і три фіналісти.

У підсумку малюнок або картина може з’явитися на спеціальній виставці під час Тижня європейських лісів уВаршаві (Польща), яка відбудеться в жовтні, та в календарі Тижня європейських лісів.

Переможці та фіналісти будуть оголошені на веб-сайті Тижня європейських лісів і сторінках ФАО в соціальнихмережах (9-13 жовтня 2017 року). Переможці та фіналісти отримають календар, в який будуть включені їхні малюнкиабо картини. Окрім того, переможці отримають почесні грамоти.

Малюнки або картини будуть оцінюватися на підставі того, наскільки вони актуальні для теми Тижняєвропейських лісів, а також на підставі їх естетичної цінності та технічної майстерності. Оцінка кожної із трьохвікових груп буде  проводитися окремо. До складу журі увійдуть фахівці, що працюють в сфері лісовогогосподарства та інформації.

Список правил художнього конкурсу можна подивитися за адресою: http://www.fao.org/about/meetings/european-forest-week/art-contest/rules/.

Кінцевий термін для подачі заявок – 31 липня 2017 року.