Підприємства Сумського ОУЛМГ приступили до лісовпорядкування на наступний десятирічний термін

У Сумському ОУЛМГ відбулась перша лісовпорядна нарада, яка дала старт роботам по лісовпорядкуванню на наступний десятирічний термін. Зібрання відбулося за участі спеціалістів «Укрдержліспроекту», представників Київської, Української та Комплексної експедицій, начальників партій експедицій, наукових співробітників УкрДНІЛГ, Департаменту екології та охорони природних ресурсів Сумської ОДА, обласного управління держгеокадастру, директорів, головних лісничих та інженерів лісового господарства державних підприємств управління.

«Перед нами вагоме за значенням і об’ємом роботи завдання. Воно вимагає фахових знань і виваженості. Ми приступаємо до складання стратегічного плану нашої роботи – дорожньої карти, за якою підприємства управління вестимуть лісогосподарську діяльність в майбутні 10 років», – зазначив при відкритті наради начальник Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства Віктор Чигринець.

Про готовність державних підприємств управління та Українського проектного лісовпорядного виробничого об’єднання до проведення польових лісовпорядних робіт доповів заступник начальника Сумського ОУЛМГ Олександр Товстуха. З порядком та особливостями проведення робіт познайомив присутніх головний інженер «Укрдержліспроект» Ігор Бокало.

Прес-служба Сумського ОУЛМГ