Начальник Сумського ОУЛМГ Віктор Чигринець привітав Сумський національний аграрний університет з 40-річчям

23 травня, начальник Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства Віктор Чигринець взяв участь в урочистих заходах, присвячених 40-річчю Сумського національного аграрного університету.

«40 – років у вимірі людського життя – це розквіт творчих сил і можливостей. 40 років у вимірі життя лісу – це молодість і сила. 40 років для навчального закладу – це путівка в життя численним висококваліфікованим кадрам, які віддають свої знання і професіоналізм, як на виробничій ниві, так і у науковій сфері. Сумське обласне управління лісового та мисливського господарства об’єднує з Аграрним університетом тісна співпраця. Навчальний заклад готує фахівців для роботи у лісовому господарстві. Галузь наша специфічна, вона не допускає людей випадкових. Тут працюють лише висококваліфіковані, закохані у свою професію люди. І ми вдячні, що зі стін СНАУ до нас приходять саме такі спеціалісти», – зазначив своєму вітальному слові Віктор Петрович.

Поряд з професійною, начальник Сумського ОУЛМГ має активну громадську позицію, веде наукову діяльність. Він – кандидат сільськогосподарських наук, член Наглядової ради університету. Тому, під час урочистостей слова вдячності були взаємними. Ректор університету Володимир Іванович Ладика подякував сумським лісівникам за постійну підтримку та дієву участь у житті навчального закладу.

Прес-служба Сумського ОУЛМГ