Очищення лісової галузі від корупції продовжуватиметься, – Христина Юшкевич

Очищення лісової галузі – це не показова одноразова акція. Це відбувається системно, і буде продовжуватися далі. Так прокоментувала т.в.о. Голови Державного агентства лісових ресурсів Христина Юшкевич повідомлення прокуратури Черкаської області, яка спільно з працівниками Управління Служби безпеки України в Черкаській області викрили на хабарі директора та головного інженера одного з державних лісогосподарських підприємств області.

Христина Юшкевич повідомила, що Держлісагентство співпрацює з правоохоронними органами з метою боротьби з корупцією у лісовій галузі. Окрім того, вона додала, що, зі свого боку, Агентство негайно відбере пояснення з області та проведе службову перевірку.

Зазначимо, що за повідомленням прокуратури Черкаської області зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. На цей час у кримінальному провадженні проводяться необхідні першочергові слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події, затримання осіб, обрання їм запобіжних заходів.