У Держлісагентстві обговорили проект Положення про реалізацію лісоматеріалів необроблених

Представники асоціацій деревообробних підприємств, бірж, бізнесу та громадськості обговорили проект постанови Кабінету Міністрів України про затвердження Положення про реалізацію лісоматеріалів необроблених сьогодні, 13 лютого, у приміщені Держлісагентства.

Заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів Володимир Бондар повідомив, що Держлісагенствозацікавлене максимально врахувати пропозиції деревообробників та громадськості у проекті Положення, а кінцевий документ буде представлений під час засідання Робочої групи з питання реформування підходів до управління лісовими ресурсами.

Під час обговорення учасники наради загалом підтримали проект Положення та надали свої пропозиції до нього.

Представники Громадської ради при Держлісагентстві підкреслили, що Положення про реалізацію лісоматеріалів необроблених повинно бути ухвалене, принципових розбіжностей стосовно нього немає. Але необхідно внеститехнічні правки, адаптувати текст до умов сьогодення.

Під час обговорення було зазначено, шо Положення має стати пілотним проектом, а через рік можна буде підбиті підсумки роботи та отримати зворотній зв’язок від всіх зацікавлених сторін для подальшого вдосконалення документа.