Бюджетні платежі Сумських лісгоспів склали 295 млн.грн.

«За 2016 рік наші підприємства сплатили до бюджетів усіх рівнів та Державних цільових фондів 295 млн. грн. податків, зборів та інших платежів, це на 77 млн. грн. більше за відповідний період минулого року», – коментує податкову політику лісогосподарських підприємств Сумського ОУЛМГ заступник начальника відділу бухгалтерського обліку та економіки Сумського ОУЛМГ Євген Фролов.

Картинки по запросу картинки бюджет

149 млн.грн. підприємства сплатили податку до Державного бюджету, 26,5 млн. грн.. склали податки до обласного бюджету, 62 млн. грн. – до місцевих бюджетів, 58 млн.грн. – платежі до Державних цільових фондів.

Найбільше – 35,1 млн. грн. – сплатили до бюджетів усіх рівнів Тростянецькі лісівники, 32,5 млн. грн. сплатив податків Свеський лісгосп, 31,3 млн. грн. у Сумському лісгоспі, та 30,9 млн.грн. склали податкові платежі у Краснопільському лісгоспі.

Найбільшу питому вагу в загальній сплаті податків складає плата за спеціальне користування лісовими ресурсами, для Сумських лісівників вона зросла в порівнянні з минулим роком на 10,7 млн. грн. і склала понад 64 млн.грн.

Загалом бюджетні платежі підприємств склали майже 39 % від загального обсягу реалізованої продукції.