Щиро, весело по-українському пройшло свято Водохреща у рекреаційній ділянці «Лісовичок».

У різних куточках України, в кожному місті та селищі уже традиційно 19 січня щороку проходить свято Хрещення Господнього або Богоявлення. Святкуванням Водохреща завершується цикл новорічних та різдвяних св’ят. Не зважаючи на те, що цього дня, як правило, панує міцний мороз, багато людей впевнено дотримуються традицій пірнати у крижану хрещенську купіль, оскільки переконані, що освячена вода очищує, додає сил і здоров’я, що разом з нею дається і Боже благословення.

ДП «ТРОСТЯНЕЦЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО» також підтримало цю гарну традицію і організувало у рекреаційній ділянці «Лісовичок», яка розташована на території Литовського лісництва в селі Климентове Охтирського району Сумської області в мальовничому сосновому лісі на березі річки Ворскла це дійство. З іконами та молитвою пройшла урочиста служба. Усі бажаючі занурилися у цілющу Йорданську воду. Для гостей та для тих, хто занурився в ополонку очікував гарячий домашній глінтвейн, чай та солодощі, пропонувався гарячий шашлик, шурпа, було розпалено багаття для зігрівання купальників.

Усі, хто побував на рекреаційній ділянці «Лісовичок» відзначили, що щиро, весело по-українському пройшло свято Водохреща.