До ДП «ТРОСТЯНЕЦЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО» 13 січня 2017 року завітали колядники

Різдво та свято Коляди давнє й вічне. Воно щороку народжується й приходить до нас, аби подарувати людським душам радість буття, аби нагадати, що ми – одна родина, поєднана священними прадідівськими звичаями. То ж й житиме воно вічно, а підтвердженням цьому колядники, які завітали сьогодні 13 січня 2017 року до ДП «ТРОСТЯНЕЦЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО».

Колядники з дитячого садочка «Казка» вітали з Різдвяними святами, бажали миру, радості, Божих благословень, родинного затишку, співали українські колядки, віншували та сповіщали радісну звістку «Христос Народився!»

Директор ДП «Тростянецький лісгосп» Зубко Віктор Іванович висловив вдячність гостям, творчого натхнення, подякував за чудові колядки та щирі побажання, адже за народними повір’ями те, що побажають колядники та щедрувальники, обов’язково здійснитися у Новому році.

Колективу ДП «Тростянецький лісгосп» дуже було приємно, що сьогодні до них завітали колядники, адже  багато років коляда Україною, живучи разом з народом його мріями сподіваючись на Боже благословення. Дай Боже, щоб вони здійснилися й на нашій землі запанує мир, злагода добро.

Прийдешні новорічно-різдвяні свята – з дитинства улюблені й святкові дні, наповнені світлом спільної радості, очікування дива й казки, душевного тепла. Щира вдячність організаторам та  виконавцям.