Ціни на ялинки новорічні

Новорічні ялинки

Наближається улюблене свято як усіх дітлахів, так і дорослих — Новий рік. Для більшості дітей воно асоціюється з чудовою казкою.
Яке ж свято без зеленої красуні?
Ялинка – це обов’язковий атрибут новорічних та різдвяних свят, без якого просто неможливо уявити кожну оселю в ці дні. Всім здається, що ялинка повинна бути саме живою, щоб яскравіше передавати атмосферу свята.
Обирати новорічну красуню треба за простим принципом: подобається — беріть. Головне — наявність самоклейної стрічки з номером та серією і ви будете впевнені, що це дерево саме з нашого лісу.
Хтось обирає за густотою, а комусь чим зеленіша, тим краще. Сосна в приміщенні стоїть довго навіть просто в хрестовині. Бо багато хто намагається подовжити її життя за допомогою води чи піску. Справжню ялинку заніс у хату з морозу, і одразу відчуваєш аромат свята. Новорічна красуня до продажу росте мінімум 5 років. До речі, визначити її вік дуже просто за мотовками — місцями, звідки ростуть гілки. Порахувавши їх та додавши 2, стане відомо, скільки років дереву.
Реалізація новорічних ялинок буде проводитись в дворах лісництв нашого лісгоспу та на майстерських дільницях. Також буде організована виїздна передсвяткова торгівля ялинками.

Ya7QeCbV5rA

Ціни на ялинки новорічні (сосна звичайна, сосна кримська, ялина) 

які вводяться в дію з  21.11.2016р.

 

Висота Од.вим. Ціна, грн.(без ПДВ) Кінцева ціна
до 1 м шт. 25,00 30,00
від 1м. до 2,0 м шт. 30,00 36-00
від 2,1 до 3,0 м. шт. 40,00 48-00

Ціни на ялинки від 3м. згідно договорів, у кожному випадку особисто.