Володимир Бондар став «замом» головного лісівника країни, – ЗМІ

Володимир Бондар став «замом» головного лісівника країни, - ЗМІ

Депутат Волинської облради Володимир Бондар переміг у конкурсі на заступника голови Державного агентства лісових ресурсів України.

Водночас, у конкурсі на посаду керівника Державного агентства лісових ресурсів України перемогла Христина Юшкевич, повідомляє видання «Вголос» з посиланням на власні джерела..

Христина Юшкевич з березня 2009 року працювала на різних посадах у Міністерстві аграрної політики та продовольства України.

У липні 2015 року вона була помічником Голови Державного агентства лісових ресурсів України. А з грудня 2015 року – першим заступником Голови Державного агентства лісових ресурсів України. З січня вона фактично виконувала обов’язки голови агентства.

Нагадаємо, що днями було оприлюднено списки осіб, які претендують на посаду керівника Державного агентства лісових ресурсів України. Всього у цьому списку 17 людей.

Водночас Володимир Бондар значився серед 15-ти осіб, які претендують на посаду заступника голови Державного агентства лісових ресурсів.

Сам же Володимир Бондар спочатку планував очолити зазначене відомство, сподіваючись на свої дружні стосунки з Юрієм Луценко.