На засіданні колегії Сумського ОУЛМГ обговорили питання роботи з громадськістю

Колегія Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства розглянула питання співпраці з громадськістю та затвердила план роботи колегії на наступний рік.

«В цьому році інформаційний простір був насичений як позитивною так і негативною інформацією про лісову галузь. Тому, хотілося б акцентувати увагу керівників підприємств, що систематична правильно організована робота з громадськістю та засобами масової інформації сприятиме формуванню позитивного іміджу, як структури нашого управління, так і галузі лісового господарства в цілому», – наголосив начальник управління Віктор Чигринець.

Обговорюючи план роботи колегії управління на наступний рік, вирішили продовжити практику проведення виїзних засідань, які, за словами начальника, виступають мотивуючим засобом для підприємств. «Кожне підприємство має свої особливості організації роботи. То ж, обмін передовим досвідом стимулює до активізації діяльності і викликає стан здорової конкуренції», – резюмував розгляд даного питання Віктор Петрович. Відтак, вирішили за традицією попередніх років спланувати чотири виїзних засідання, тематика яких стосуватиметься вивчення практичного досвіду з усіх видів лісогосподарської діяльності.

Наостанок, заступник начальника відділу бухгалтерського обліку та економіки Євген Фролов презентував учасникам зібрання досвід організації ведення лісового господарства в Болгарії, де він побував у складі делегації Держлісагентства.

Прес-служба Сумського ОУЛМГ